有關「2019 冠狀病毒病:學生復課安排」事宜,Coronavirus Disease 2019: Arrangements for Class Resumption

教育局已宣布全港學校分階段、有秩序地逐步復課,原則上將實施半天上課。有關本校的
復課安排如下:

有關「2019 冠狀病毒病:學生復課安排」事宜

The Education Bureau (EDB) announced that school in Hong Kong can resume classes in a gradual and orderly manner. Classes in our school will resume according to the following schedule: